novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > OŠ Šoštanj gladko v finalu 45. pionirskega festivala. Finalni turnir uradno odprt. (01.04.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 3389

Avtor: Tomaž Sinigajda

Danes v Športni dvorani Šoštanj poteka finalni turnir 45. pionirskega festivala za starejše dečke. Na prvi polfinalni tekmi je OŠ Šoštanj gladko premagala nasprotnike iz OŠ Stražišče Kranj.

OŠ ŠOŠTANJ : OŠ STRAŽIŠČE KRANJ  74-35

(32-14, 18-15, 24-6, - )

sodnika: Darjan Petz in Rok Močnik

tehnični komisar: Boris Majer

Mevc 25 točk in 10 skokov, Špegel 10 točk in 5 podaj, Šlutej 10 točk in 7 podaj , Bukovič 10 točk; Rožman in Bešter 8 točk 

 

OŠ Šoštanj je brez težav z izjemno hitro igro v napadu in agresivno obrambo, v polfinalu premagala gostujočo ekipo iz Kranja. Pred polno dvorano domačih navijačev, zmaga ni bilo niti za hip ogrožena in vsi skupaj smo se lahko veselili uvrstitve ekipe OŠ Šoštanj v finale.

 

Po odigranem prvem polfinalnem srečanju je sledila uradna otvoritev tekmovanja. Kratek uvodni nagovor so imeli ravnateljica OŠ Šoštanj ga. Majda Zaveršnik Puc, direktor mednarodnega košarkarskega tabora Zlatobor iz Srbije g. Dušan Pavičević ter župan občine Šoštanj in poslanec v državnem zboru g. Darko Menih.

 

Pred nami je še drugo polfinalno srečanje med ekipama OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH in OŠ VRHOVCI LJUBLJANA. Srečanje se začne ob 12.30!

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh