novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > OŠ Šoštanj zaključila tekmovanje v ŠKL, v četrfinalu je bila boljša OŠ Šmarje pri Jelšah (24.03.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 3272

Avtor: Tomaž Sinigajda

V Šmarje pri Jelšah je ekipa OŠ Šoštanj odpotovala optimistično razpoložena, saj je bila razlika, ki so ji jo priborili košarkarji in košarkarice iz Šmarij na 1. tekmi v Šoštanju, ulovljiva. Žal se je ves optimizem razblinil že v 1. četrtini, ki so jo domače košarkarice odigrale enostavno fantastično. 

 

OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH : OŠ ŠOŠTANJ  119-62

rezultat po četrtinah (55-4, 17-26, 35-2, 12-30)  

 

Vsega upanja je bilo konec že po koncu 1. četrtine, ki so jo na krilih polne dvorane dobile res odlične domače košarkarice z rezultatom 55-4. Našim dekletom res ni za zameriti, saj so se trudile po najboljših močeh, žal pa to ni bilo dovolj, da bi zdržale v obrambi in držale razliko na nekje 20 do 30 točk točk. To bi bila nekje reralna razlika, ki bi jo naši fantje lahko nadoknadili. Fantje OŠ Šoštanj so se sicer trudili, a so se tudi fantje iz OŠ Šmarje pri Jelšah nanje dobro taktično pripravili. Na naši strani ni bilo tudi sreče, saj žoga pri naših fantih nikakor ni hotela skozi obroč. Ob koncu tekmovanja v letošnji ŠKL smo z rezultatom lahko zadovoljni. Z malo več sreče pri žrebu pa bi lahko posegli tudi po višjih mestih. 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh