novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Starejši dečki OŠ Šoštanj zanesljivo udeleženci Final Four v Pionirskem festivalu (22.03.2011) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2156

Avtor: Tomaž Sinigajda

Fantovska ekipa OŠ Šoštanj je na današnji povratni tekmi razigravanja za uvrstitev na finalni turnir Pionirskega festivala tudi v drugo, tokrat s polovično močjo, premagala OŠ Polzela.

OŠ ŠOŠTANJ : OŠ POLZELA 61-41

(19-7, 15-14, 27-20, -)  

Ekipa OŠ Šoštanj je tudi na povratni tekmi brez večjih težav ugnala OŠ Polzela. Šoštanjčani so igrali lepo, hitro in atraktivno košarko, na katero košarkarji iz Polzele niso imeli odgovora in so se tako uvrstili na finalni turnir najboljših štirih ekip v Sloveniji. OŠ Šoštanj bo kandidirala za organizacijo finalnega turnirja in upajmo, da bomo tekme najboljših 4 ekip lahko spremljali v naš dvorani.  

 

Ekipa OŠ ŠOŠTANJ sestavljajo: Grega Bukovič, Kaj Špegel, Žan Andrejc, Borut Lenko, Aljaž Šlutej, Martin Petek, Jan Kosi, Jan Balažic, Roman Mevc, Igor Rojnik, Timotej Plamberger, Tadej Kosi.  

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh