novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Košarkarski klub Elektra je že več kot 65 let nosilec športne panoge košarka v Šaleški dolini (Šoštanj, Velenje in Šmartno ob Paki). V mladinskih selekcijah vsaj enkrat tedensko trenira okoli 200 mladih igralcev in igralk. Članska ekipa Elektra Šoštanj je več sezon zapored uspešno nastopala tudi v 1.  in 2. slovenski košarkarski ligi.

English
english language
O KLUBU
MLAJŠE SELEKCIJE
ELEKTRINA ŠOLA KOŠARKE
UGODNOSTI ZA ČLANE KK ELEKTRA
VETERANI
SPONZORJI in POKROVITELJI
Avtor: Aleš Ferenc
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjavaDomov >  Novice > Larry Hall nova okrepitev Elektre (14.11.2008) Ostale novice
Število vseh ogledov: 2745

Avtor: Bojan Rotovnik

Člansko ekipo Košarkarskega kluba Elektra je včeraj s podpisom pogodbe okrepil ameriški igralec Larry Donell Hall jr., ki je v Šoštanj prišel iz Kalifornije. Larry Hall je 25-letni in 188 cm visoki igralec na poziciji organizatorja igre, ki je v ...

LARRY HALL NOVA OKREPITEV ELEKTRE ESOTECH

Člansko ekipo Košarkarskega kluba Elektra je včeraj s podpisom pogodbe okrepil ameriški igralec Larry Donell Hall jr., ki je v Šoštanj prišel iz Kalifornije.

Larry Hall je 25-letni in 188 cm visoki igralec na poziciji organizatorja igre, ki je v lanski sezoni igral na Finskem in sicer za prvoligaški ekipi Nokia in Tapiolan Honka, kjer je vedno bil v prvih peterkah. Za ekipo Tapiolan Honka je odigral 13 tekem, kjer je v povprečju na tekmo dosegel 18,5 točk, 4,8 skokov, 2,1 asistenc ter 1,8 pridobljenih žog. V izvajanju prostih metov je bil 66,7% natančen, v celoti pa je bil 48,2% uspešen pri metu na koš. V sezoni 2006/07 je Larry Hall igral v ZDA v ligi NCAA2 za ekipo Western Oregon university, predtem pa za Jordan High School iz Long Beach Kalifornija.

Larry Hall bo za ekipo Elektra Esotech prvič nastopil že v soboto na prvenstveni tekmi proti ekipi Zagorja, domačemu občinstvu pa se bo predstavil v soboto, 22.11., ko Elektra Esotech igra proti ekipi Alposa iz Šentjurja.

V sodelovanju s Portalom sostanj.info
Na vrh